Taaltrainingen ElaN Languages opnieuw beloond met Qfor-label

Taaltrainingen ElaN Languages opnieuw beloond met Qfor-label
- Nieuws & pers

ElaN Languages mag weer drie jaar lang pronken met het Qfor-kwaliteitslabel. Na een grondige doorlichting door auditbureau Management Information kregen we de grootste onderscheiding voor klanttevredenheid. ElaN mag al sinds 2000 het Qfor-logo gebruiken.

Qfor controleert de kwaliteit van de dienstverlening in opleidingsinstituten met een gedetailleerde vragenlijst en een telefonisch tevredenheidsonderzoek bij de klanten. Daaruit bleek dat 90 % van onze klanten tevreden tot heel tevreden is over onze taaltrainingen.

Enkele getuigenissen van klanten die Management Information opving: 

- “ElaN heeft mijn verwachtingen goed in kaart gebracht bij de start van mijn taaltraining. Ik legde nogal de nadruk op grammatica en ze hebben daar zeker rekening mee gehouden.”

- “Alle trainers hebben een goed niveau. Zonder uitzondering zijn ze begeesterd door hun opdracht.”

 - “ElaN doet veel administratief werk zelf. Ze nemen ons veel werk uit handen.”

- “ElaN beschikt over goede technologische tools om op afstand les te geven.”

- “ElaN is voor ons een goede partner. Een organisatie die meedenkt en steeds betere oplossingen wil uitwerken, zowel inhoudelijk als wat technologische vernieuwing betreft. Twee zaken zijn voor ons belangrijk: de cursist bepaalt de inhoud van de training en moet de lessen om het even waar kunnen volgen. Met ElaN konden we dit realiseren.”

Stuk voor stuk bemoedigende reacties die ook ons tevreden stemmen en ons ertoe aanzetten om in de toekomst nog beter te doen.

Ook voor de voedingssector

ElaN Languages behaalde ook het label Qfor food. Dat betekent dat we erkend zijn als opleidingsverstrekker voor sectorfonds Alimento en dat bedrijven uit de voedingssector die bij ons taaltrainingen volgen in aanmerking komen voor subsidies.