Ready. Set. Go. Klaar voor een taaltraining?

Ready. Set. Go. Klaar voor een taaltraining?
- Nieuws & pers

Voor u op reis vertrekt, stippelt u wellicht eerst de snelste en meest efficiënte route uit. Dat geldt evenzeer voor uw taaltraining. Daarom verloopt bij ElaN Languages elke opleiding in drie stappen: intake, de taaltraining zelf en de nazorg. Loopt u even mee?

Intake

Wat zijn uw taalbehoeften en sterke punten? Wat kan beter? Aan de hand van een behoefteanalyse en een LinguaTest peilen we naar uw taalniveau en interesses. Aansluitend analyseert een taalscreener tijdens een persoonlijk gesprek (online of face-to-face) uw taalvaardigheid. Dat resulteert in een rapport waarin we uw taalniveau nauwkeurig in kaart brengen.


Taaltraining

Op basis van de intake stippelen we samen met u een persoonlijk trainingstraject uit. Eén dat volledig is afgestemd op uw professionele taalnoden en verwachtingen. Met dank aan onze trainingsformules. Zo kiest u met ClassicPro voor face-to-face training op een locatie die u bepaalt. Hebt u een drukke planning? Of bent u het beu om te pendelen? Dan biedt BabblPro u alle voordelen van klassieke taallessen, maar dan online. Toch liever het beste van twee werelden? Dan is MXPro iets voor u: face-to-face training mét onlineondersteuning.

Nazorg

Wat slecht is voor uw wagen, geldt ook voor uw talenkennis: te lang stilstaan zonder onderhoud doet geen goed. Gelukkig houdt u dankzij onze creatieve nazorgoplossingen ook na uw opleiding voeling met uw aangeleerde taal. Zo blijft uw talenkennis gegarandeerd op peil. Bij ElaN Languages ontvangt iedere cursist na zijn of haar training sowieso drie nazorgmails met leerrijke kijk-, luister- en leesoefeningen. En op ons onlineplatform ScribblPro kan hij of zij een jaar lang gratis blijven oefenen op grammatica en woordenschat.

Tot slot nog één cruciaal cijfer dat we willen meegeven: 70 % van de taalverwerving gebeurt via ‘leren op de werkvloer’. Praat dus zoveel mogelijk met collega’s die de taal spreken die u aan het leren bent of luister naar de radio. En zo hebben we nog veel meer adviezen die uw talenkennis vooruithelpen.

 

Meer weten?

De nazorgmails en de tips over 'leren op de werkvloer' passen in ons leerconcept 'Return On Expectations' (ROE). Uw garantie op een maximaal rendement van uw taaltraining.

Benieuwd naar onze nieuwe trainingsaanpak? Peter Vaes doet u het hele ROE-verhaal uit de doeken en werkt een voorstel uit op maat van uw budget!
 

Email petervaes@elanlanguages.com
Phone +32 (0) 475 76 35 98


Of vraag hier uw vrijblijvende offerte!